این اپلیکیشن بومی دارای قابلیت های عمومی همه نرم افزار های پیام رسان خارجی است که می توان به برخی از آنها در ادامه اشاره کرد :
- سرعت برنامه
- ارائه محتوی متنوع و بومی
- چت و تماس صوتی
- کانال های تعاملی
- ارسال فایل صوتی Push-to-talk
- ارسال فایل و متن
- مسابقات و نظرسنجی
- ایجاد کانال خصوصی
- ساخت ربات
- امکان گفتگوی دو نفره و گروهی
نصب و فعالسازی پیام رسان سروش
در ابتدا باید این نرم افزار را به روش هایی که در خود سایت آماده است دانلود و نصب نمایید. ما برای دانلود و نصب از کافه بازار استفاده نموده ایم.
پس از دانلود و نصب با صفحه روبرو مواجه خواهید شد که به شما صفحه خوش آمدگویی را نشان داده که امکان انتخاب زبان رو به شما خواهد داد. ما زبان فارسی را انتخاب و به مرحله بعدی رفتیم.
در مرحله بعدی چند اسلاید به شما نمایش داده می شود که ویژگی های این پیام رسان را نشان می دهد.
در مرحله آخر شما باید مقررات و قوانین این نرم افزار را مطالعه و گزینه موافقم را انتخاب و بعد گزینه انجام شد را فشار دهید.
پس از انجام مقدمات اولیه نصب ، شما باید شماره تلفن خود را ثبت نمایید و منتظر ارسال کد فعالسازی از طریق پیامک شوید . کد پیامک شده را در محل تعیین شده ، درج و تیک بالای صفحه را فشار دهید
در مرحله آخر ، شما باید اطلاعات حساب کاربری خود را وارد نمایید و تایید نمایید
به شما تبریک می گویم ، اپلیکیشن بصورت کامل نصب شده است . شما با پنجره این اپلیکیشن روبرو خواهید شد.
در صفحه اصلی این اپلیکیشن شما چهار دسته فعالیت می توانید انجام دهید ، یکی اینکه وارد جستجوی کانال ها شوید و کانال مورد نظر خودتون رو انتخاب و عضو آن شوید
مورد دوم ، کابران است . دوستانی که از دفتر تلفن شما تا به حال در این اپلیکیشن ثبت نام کرده اند را به شما نمایش داده می شود و می توانید با آنها به گفتگوی صوتی و نوشتاری بپردازید.
همچنین شما می توانید از منوی واقع شده در سمت چپ بالا ، وارد منوی این اپلیکیشن شوید و دیگر امکانات و دکمه های منابر را آنجا رویت نمایید.
نکته ویژه ی این پیام رسان ، بومی بودن آن است ، بطوریکه اگر سیاست های تشویقی و فرهنگ سازی صورت گیرد می تواند جایگزین پیام رسان های خارجی مثل تلگرام ، واتس آپ و وایبر شود.
همه ما باید بدانیم استفاه از اپلیکیشن های خارجی برای کشور هزینه زاست و تمام سرمایه ما جهت تامین پهنای باند بین المللی از مصرف خواهد شد. فقط کافیست ما به پتانسیل های داخلی اعتماد کنیم. شاید در ابتدا خدمات رو به شکل مطلوبی دریافت نکنیم ولی با اندکی فرصت و صبوری در یک فضای رقابتی سالم ، در نهایت خود ما سود خواهیم نمود.
توسع دهندگان این مدل اپلیکیشن ها هم باید جواب اعتماد و صبوری مردم و کاربران را با ارائه یک کار قوی و از لحاظ اقتصادی منصفانه را بدهند.
امیدواریم آموزش تصویری پیام رسان سروش برای شما عزیزان مفید بوده باشد.
اپلیکیشن سروش موفق باشی